Nógrádi Gábor felajánlása

A kialakult helyzetre tekintettel és húsvéti ajándékként összesen nyolc könyvet kínál fel Nógrádi Gábor ingyenes letöltésre.

A kisebbeknek (alsósoknak) a Galambnagymama című mesekönyvet, illetve a Kengu elrablása és az Ellopták a biciklimet! című, az olvasási készséget erősítő, a közlekedési balesetektől megóvó gazdagon illusztrált köteteket ajánlja a szerző.

A nagyobbaknak (felsősöknek) három regényt: Hecseki és a kedves betörők, Marci öröksége, Marci visszavág, és egy játékos stílusgyakorlatot, a Láttam, mi történt című kötetét ajánlja az író.

Szereted Nógrádi Gábor műveit, de a felsoroltakat még nem olvastad? Vagy újra elolvasnád őket? A szerző a weboldalán az otthon tanulás / olvasás támogatására felajánlotta a fenti négy könyvét ingyen. A borítóra kattintva tudod letölteni őket. Jó olvasást!

https://nogradi.hu/

Darvasi László könyvei

A Petőfi Irodalmi Múzeum Digitális Irodalmi Akadémia oldalán Darvasi László Trapiti avagy a nagy tökfőzelékháború és a Trapiti és a borzasztó nyúl című regényeket is elolvashatod.
Továbbá a Pálcika, ha elindul című kötetet is megtalálod az oldalon.

https://pim.hu/hu/dia/dia-tagjai/darvasi-laszlo#

Berg Judit meséi

Olyan meséket lehet ingyenesen elolvasni és letölteni, amelyek kötetben nem jelentek meg, és némelyikhez rajzpályázat is kapcsolódott, így azok az illusztrációkkal együtt megtekinthetők.

A meséket a címre kattintva is elérheted:

https://www.bergjudit.hu/mesek/mesek.html

Lackfi János versei

Hiányoznak a vicces versek? Nem kell aggódni, Lackfi János verseit és meséit olvashatjátok akár online is: https://www.lackfi-janos.hu/category/gyerekeknek/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.